Vés al contingut

PRÀCTIQUES LATERALS.

Taller a càrrec de Constanza Brnčić

Pràctiques laterals és un projecte en l’àmbit de les arts en viu i de la dansa que es desplega en tres dimensions: la recerca, la definició metodològica i la creació. Partint de la noció de lateralitat com a direcció que orienta el cos —els cossos— i, per tant, la percepció, l’atenció i el pensament, en aquest taller proposo compartir algunes de les qüestions i de les pràctiques que he anat destil·lant en els darrers anys.

A la pregunta: Què hi ha, al costat?, donem resposta des del cos, l’escriptura i el traç recercant un tercer paisatge, lloc entre llocs, en el qual prolifera la diversitat i ens mostra la mesura i el límit de la nostra acció.

Treballarem implicant el cos, la veu i la paraula en propostes que busquen mobilitzar l’imaginari, obrir la reflexió i cultivar la percepció i l’escolta.

Aquest taller va adreçat a persones de totes les edats, bagatges i experiències vitals, interessades en les arts vives com a pràctiques situades i generatives.

Constanza Brnčić

Ballarina i coreògrafa. Doctora en filosofia. Combina la seva tasca artística i de recerca en l’àmbit de la creació en arts vives, amb especial interès en la contextualitat de les pràctiques, i la realització de nombrosos projectes escènics, comunitaris i pedagògics -entre els quals destaca el projecte comunitari PI(È)CE (2011_2022), la peça escènica Registres Evanescents (Auditori 2023) o Peça sense mi, (Mercat de les Flors 2023)-, amb la docència de Composició, Improvisació i tècniques de moviment al Conservatori Superior de Dansa (CSD / Institut del Teatre).

Dissabte 1 de juny. 10h a 15h.

Preu: 35€

Inscripcions aquí.

CONSTANZA BRNČIĆ / Pieza sin mí ©Tristán Pérez-Martín