Vés al contingut

Atenció! Espectacle cancel·lat

Un pastís al cel. Espectacle i taller

amb Georgia Vardarou i Mirtó Sanchis Vardarou

Una de les perspectives humanes del nostre univers és el cel estrellat d’una nit d’estiu. Una mare i una filla estirades a la superfície del planeta terra mirant els estels, desconcertades pels planetes visibles. L’univers és encara un immens món ple de possibilitats… Esperances de futur interminables i profundes estan allà dalt. I tot i així estem aquí enganxades mirant la llum del passat d’aquelles entitats celestials. Atrapades en el temps,atrapades en l’espai, en un planeta que si mai no estimem prou, no anirem “enlloc”. Podríem desfer coses a la terra abans d’enlairar-nos verticalment. Una dona i una nena mirant els estels, desconcertades pels planetes visibles. Encara és ciència-ficció, potser encara hi haurà un final feliç.

Un pastís al cel és un duet de dansa contemporània realitzat per la coreògrafa i ballarina Georgia Vardarou amb la seva filla Mirtó Sanchis Vardarou. La peça servirà de punt de partida per a un taller per nens, nenes, mares i pares, que començarà tot just finalitzi l’espectacle.

Les participants al taller seran encoratjades a improvisar els seus propis duets de dansa, fent servir les tècniques de dansa contemporània proposades per les ballarines, convertint-les en protagonistes.

Un pastís al cel va ser creada per Georgia Vardarou i la seva filla durant el confinament imposat per la pandèmia de COVID-19.

Coreografia/Interpretació + Taller: Georgia Vardarou & Mirtó Sanchis Vardarou 

Extractes de text: ‘Els Planetes’ Dava Sobel 

Coproducció: APDC (Fem Dansa), Diputació Barcelona i Generalitat de Catalunya 

Suport de: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles (ES) / Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia (ES) 

Producció: kunst/werk (BE)

*Per un millor funcionament del taller, recomanem que en la mesura del possible cada nen/a estigui acompanyada per una persona adulta.

19 de maig. 11:30h. (durada aproximada 120 minuts)

Preu: 12€(adults) / 6€ (menors de 12 anys)

Inscripcions aquí. Places limitades.